UPDATE: Martinez bevestigt horrorscenario en einde seizoen van Hazard

UPDATE: Martinez bevestigt horrorscenario en einde seizoen van Hazard

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 12:35zo 23-02-2020 om 12:35

Laatste update: maandag 24 februari 2020 om 23:44ma 24-02-2020 om 23:44

Slecht nieuws over Eden Hazard. De Rode Duivel heeft opnieuw een barstje in de enkel en zal een tijdje out zijn. Hij mist sowieso de Clasico tegen FC Barcelona en de Champions League-matchen tegen Manchester City.

Real Madrid heeft via zijn officiële kanalen een update gegeven over de blessure van Hazard. Hij kampt met een stressfractuur (barstje) in de rechterenkel, dezelfde die hem onlangs drie maanden aan de kant hield. Hazard was nog maar net hersteld, maar zijn rentree heeft maar 140 minuten geduurd.

De Belg keerde in het duel met Celta de Vigo terug na een lange revalidatie, maar in zijn tweede wedstrijd viel hij opnieuw uit. Tegen Levante strompelde Hazard na 67 minuten van het veld. Zinedine Zidane vreesde na afloop van de wedstrijd al voor een langdurige inactiviteit.

De coach van de Koninklijke heeft gelijk gekregen, want verschillende bronnen melden dat Hazard minstens twee maanden buiten strijd zal zijn. Hij zal dus sowieso de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City en de Clasico tegen FC Barcelona aan zich voorbij moeten laten gaan.

Update: De komende twee maanden staat Hazard opnieuw aan de kant. Toch is het nog niet zeker of de Rode Duivel onder het mes gaat. Dra staat er bij Real Madrid een vergadering op het programma om te kijken of een operatie wenselijk is.

Update: Bij het Spaanse Sport bevestigde bondscoach Martinez het slechte nieuws over Hazard. "We hebben een uitstekende communicatie met Real Madrid, en ik ben bijzonder triest. Eden zal minstens drie maanden out zijn, en dus de rest van het seizoen missen", klinkt het.

Een zware klap voor Real Madrid, maar ook voor de Rode Duivels. Hazard raakt mogelijk wel speelklaar voor het EK, maar zal het toernooi dus zonder wedstrijdritme moeten spelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws