KV Mechelen blijft ambitieus: 'We zijn nog niet tevreden met deze plaats'

KV Mechelen blijft ambitieus: 'We zijn nog niet tevreden met deze plaats'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 11:58zo 23-02-2020 om 11:58

KV Mechelen heeft zaterdagavond makkelijk gewonnen tegen Waasland-Beveren (4-0) en blijft op die manier aandringen voor Play-Off 1. Het verschil met de zesde plaats van KRC Genk bedraagt nog altijd maar één puntje. De spelers van Malinwa blijven dromen van tien topmatchen in Play-Off 1.

"Ik ben tevreden met de prestatie van ons team", vertelde Joachim Van Damme volgens de website van KVM na de overwinning tegen Waasland-Beveren. "We hebben de tegenstander meteen bij de keel gegrepen. Dat was de opdracht van de coach en hebben we goed uitgevoerd."

"Al hebben we hen na 30 à 35 minuten in hun spel laten komen. De trainer heeft tijdens de rust dan ook gehamerd op feit dat we ze geen ruimte mochten laten. Mijn doelpunt? Het was best dat ik niet te lang moest nadenken (lacht). Het zal niet veel gebeuren dat ik zo scoor."

Door de ruime zege blijft Mechelen in het spoor van KRC Genk, dat momenteel zesde staat. Het verschil bedraagt slechts één puntje."Niemand had verwacht dat we hier nu zouden staan. We moeten realistisch zijn, maar we zullen ontgoocheld zijn als we de zesde plaats niet halen. We zijn nog niet content met deze plaats. We gaan ons vel duur verkopen en dan zien we wel waar we staan", besloot Van Damme.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws