Hagi schittert bij Rangers: Dan moeten we naar aankoopoptie kijken

Hagi schittert bij Rangers: "Dan moeten we naar aankoopoptie kijken"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 19:24za 22-02-2020 om 19:24

Ianis Hagi heeft zijn start bij Rangers niet gemist. Donderdag maakte hij nog twee doelpunten in de 3-2 zege tegen Braga. Gary McAllister, de assistent-coach van Steven Gerrard, hoopt alvast dat Hagi gaat blijven in de zomer.

Rangers huurt Hagi momenteel met een aankoopoptie. Voorlopig ziet het ernaar uit dat die ook gelicht wordt. "Hij geniet van de trainingen en heeft zich heel snel aangepast", aldus de assistent bij Daily Star"Hij heeft talent, daar twijfelt niemand aan. Als hij zo blijft presteren moeten we kijken naar die aankoopoptie."

Die aankoopoptie zou wel ongeveer zes miljoen euro bedragen. "De manager (Gerrard, red.) heeft het laatste woord, maar Hagi heeft indruk gemaakt op ons allemaal. We willen ervoor zorgen dat hij blijft presteren en zijn vertrouwen hoog houden. Tegen Braga zongen 50.000 fans zijn naam, dat moet hem deugd doen."

Ook zijn vader Gheorghe Hagi is een opgemerkte gast in Glasgow. "Ik heb hem voor en na de match gesproken. Hij was één van mijn favoriete spelers, en dat zeg ik niet alleen omdat we zijn zoon hebben vastgelegd. Ik denk dat hij donderdag heeft gezien dat zijn zoon op de juiste plaats zit", besluit McAllister.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws