Beslissing Antwerp stuit op verzet van fans: Helaas onmogelijk

Beslissing Antwerp stuit op verzet van fans: "Helaas onmogelijk"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 20:30vr 21-02-2020 om 20:30

Binnenkort staat er een volksverhuizing van Brugse en Antwerpse fans richting Brussel op het programma. Dan nemen Club Brugge en Antwerp het tegen elkaar op in de bekerfinale. Heel wat fans doen er alles aan om een ticket te bemachtigen, maar dat zal niet voor iedereen zijn.

Voor de bekerfinale kreeg Antwerp 19.800 tickets ter beschikking. The Great Old verwacht ook die allemaal te verkopen, maar niet elke Antwerp-fan zal een ticket kunnen kopen. Zo kunnen enkel fans die aangesloten zijn bij een supportersvereniging of een abonnement hebben op de Bosuil een ticket kopen voor de bekerfinale. Een beslissing die Antwerp al heel wat kritiek heeft opgeleverd van de eigen fans.

"Deze manier van verkoop is evident. We hebben als club maar een kleine 20.000 tickets beschikbaar en daarom moeten we de verkoop op deze manier regelen. Alle clubs doen het zo en ook onze Europese wedstrijden worden op deze manier geregeld", reageert de club bij Het Laatste Nieuws.

"Het liefst zouden we alle onze supporters meenemen maar dat is helaas niet mogelijk. Moesten we bijvoorbeeld 25.000 tickets ter beschikking hebben, dan zouden we die 5.000 plekken los kunnen verkopen. Maar dat is nu niet het geval", aldus Antwerp.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws