Didillon weigerde mooie transfer: Dan was ik waarschijnlijk vertrokken

Didillon weigerde mooie transfer: "Dan was ik waarschijnlijk vertrokken"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 11:30vr 21-02-2020 om 11:30

Thomas Didillon voelt zich als herboren bij KRC Genk na een mindere periode bij Anderlecht. Daar schoof Vincent Kompany hem aan de kant voor Hendrik Van Crombrugge. Didillon komt nu terug op die problemen.

De Fransman wist al heel snel hoe laat het was. "Kijk, als een club een nieuwe coach haalt, legt die man zijn eigen accenten. Hij doet dat in het belang van zijn team. Ik hoef het daar niet mee eens te zijn. Maar ik moet het wel aanvaarden. Per slot van rekening is hij mijn supérieur."

Het gerucht ging zelfs dat Didillon weigerde om op de bank te zitten als tweede keeper. "Klopt niet. Ik heb nooit geweigerd. Die beslissing werd genomen in onderling overleg tussen volwassen mensen. Een maand geleden deed alweer zo'n verhaal de ronde. Ik zou geweigerd hebben om tegen Cercle Brugge op de bank plaats te nemen. Vercauteren heeft dat op de persconferentie tegengesproken. Hij heeft mij verdedigd. Ik sta recht in mijn schoenen."

Didillon had naar verluidt ook een slechte invloed op de spelersgroep. "Ik weet niet waar ze dat gehaald hebben. Ik zou met jonge spelers in de bar gedoken zijn. Onzin. Op die manier hebben ze wel geprobeerd om mij onder de grond te steken. Drie meter diep."

Geen transfer
Didillon weigerde in de zomer nog een mooie transfer. "Er was een interessante piste in Frankrijk (Rennes, red.). Maar die heb ik inderdaad afgeblazen. Omdat ik ervan uitging dat ik bij Anderlecht eerste keus bleef. Had ik alles geweten, ik was waarschijnlijk vertrokken."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws