Guardiola reageert op Barcelona en deelt tik uit: 'Praat maar niet te hard'

Guardiola reageert op Barcelona en deelt tik uit: 'Praat maar niet te hard'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 09:15do 20-02-2020 om 09:15

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 09:22do 20-02-2020 om 09:22

Pep Guardiola heeft donderdag een tik uitgedeeld aan zijn oude werkgever FC Barcelona. Voorzitter Josep Maria Bartomeu prijste de FIFA op een ingelaste persconferentie naar aanleiding van geruchten dat hij een PR-bureau ingehuurd zou hebben om zijn status te redden.

"Ik wil de UEFA bedanken. Ze verrichten de afgelopen jaren fantastisch werk. Wij krijgen regelmatig bezoek en steunen de UEFA met alles wat ze in het voetbal doen", zei Bartomeu. Bartomeu lijkt indirect te doelen op de Champions League-ban die City heeft gekregen. De Engelse topclub mag maar liefst twee jaar niet uitkomen in het miljardenbal vanwege gesjoemel met financiën.

Guardiola werd donderdag na de wedstrijd tegen West Ham United geconfronteerd met de uitlatingen van Bartomeu en benadrukt dat de ban nog niet definitief is. "Als ze graag zien dat we geschorst zijn wil ik graag zeggen tegen de president of Barcelona: laat ons in beroep gaan. We gaan in beroep, dus misschien valt het allemaal wel mee. Praat maar niet te hard, Barcelona."

"Iedereen is soms betrokken bij bepaalde situaties. We gaan in beroep en hopelijk spelen we in de toekomst tegen Barcelona in de Champions League."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws