Limbombe laat zich opmerken bij KRC Genk: Hij is rustigste van de drie

Limbombe laat zich opmerken bij KRC Genk: "Hij is rustigste van de drie"

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 17:30wo 19-02-2020 om 17:30

Na Stallone (28) en Anthony (25) mag ook Bryan Limbombe zich stilaan profvoetballer noemen. Hij speelde zondag een volledige helft bij KRC Genk tegen Standard, tot groot jolijt van gastvader Willy Mraz.

Mraz is actief bij de Genkse jeugdwerking en stelt zijn huis al jaren open voor jeugdvoetballers van KRC Genk. "Toen de vijfjarige Bryan zijn broertjes kwam bezoeken, zei hij heel overtuigend: Ik word nog beter dan mijn broers", aldus Mraz bij Het Belang Van Limburg. "Maar dat moeten we nog afwachten. Debuteren is mooi, maar Bryan heeft nog een lange weg voor de boeg. Gelukkig beseft hij dat als geen ander."

Mraz heeft nog uitstekende contacten met de broers. "De band met de familie Limbombe is altijd hecht gebleven. Ook Stallone en Anthony komen nog af en toe langs. Ze sturen altijd een berichtje met kerst of bij verjaardagen. Het zijn schitterende jongens. Ik weet dat ze soms als moeilijke karakters worden neergezet, maar welke jongere heeft geen scherp kantje? Het is wel zo dat Bryan de rustigste is van de drie."

Limbombe moet zich nu zien te ontwikkelen in Genk. "Als voetballer is hij een beetje de combinatie van de fysiek indrukwekkende Stallone en de technisch onderlegde Anthony. Hij is heel plichtbewust, werkt hard aan zijn lichaam en neemt op tijd zijn rust. Maar hij is nog jong, voor hem moet het allemaal nog beginnen. Hij zit gelukkig bij de juiste club, bij RC Genk weten ze hoe ze een jonge voetballer moeten brengen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws