Witsel en Meunier delen plaagstoten uit, KBVB springt graag op de kar met sneertje

Witsel en Meunier delen plaagstoten uit, KBVB springt graag op de kar met sneertje

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 19:12di 18-02-2020 om 19:12

We schrijven dinsdag 18 februari 2020 en eindelijk kan de voetbalfan zich weer opwarmen aan Champions-League-voetbal. Vanavond staat onder meer Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain op het programma. Axel Witsel en Thomas Meunier deelden in aanloop naar de confrontatie al enkele prikjes uit.

Witsel waarschuwde al wie PSG een warm hart toedraagt in eerste instantie door een tweet te posten waarin hij verwees naar de helse sfeer in het Signal Iduna-park. Dat kon Meunier niet zomaar laten passeren. De rechtsback haalde zijn beste Duits boven om Witsel van antwoord te dienen: 'Bleib ruhig ...'. Rustig blijven, dus.

Ook bij de Belgische voetbalbond had men het steekspel tussen beide Duivels al snel door. Via het eigen Twitter-profiel mengde de KBVB zich alvast in de discussie. Het verwees naar de laatste confrontatie van Meunier met een Rode Duivel, tegen het Real Madrid van Eden Hazard. Toen viel Hazard in een lange blessure door een contact met ... Meunier.

'Probeer deze keer geen Rode Duivel te blesseren', merkt de KBVB dan ook fijntjes op. Dat weet Meunier wel te smaken. 'Dat kan ik niet garanderen', reageert hij met een knipoog.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws