Rojo haalt Zlatan-anekdote naar boven: Wat is er, met je grote neus

Rojo haalt Zlatan-anekdote naar boven: "Wat is er, met je grote neus"

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 18:46di 18-02-2020 om 18:46

Marcos Rojo en Zlatan Ibrahimovic kwamen in hun tijd bij Manchester United een keer flink met elkaar in aanraking. De Argentijnse verdediger besloot tijdens een wedstrijd de bal niet af te spelen naar de vrijstaande Zlatan, maar naar Paul Pogba. Tot groot ongenoegen van de spits.

"Ik wist dat hij alle ballen wilde hebben, maar tijdens een wedstrijd zag ik hem vragen om de bal en vervolgens gaf ik hem niet. Ik gaf de pass op Pogba", laat Rojo weten in gesprek met Cielo Sports. "Hij begon toen naar me te schreeuwen, maakte handgebaren en vertelde me van alles in het Spaans en Engels. Ik zei tegen hem: wat is er met jou aan de hand, met je grote neus. Houd je mond dicht."

"Ik wist dat als hij me te pakken zou krijgen, hij me zou vermoorden. Het enige dat ik kon doen was de confrontatie aangaan. We liepen de kleedkamer binnen en ik vertelde hem direct dat hij zijn mond moest houden. We begonnen elkaar te beledigen, terwijl al onze ploeggenoten toekeken. In het midden stond José Mourinho, die probeerde ons te kalmeren."

Rojo verliet United afgelopen transferperiode. De verdediger vertrok op huurbasis naar het Argentijnse Estudiantes. Ibrahimovic speelt intussen in de Serie A bij AC Milan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws