Bekerfinale: géén combiregeling, het Atomium gaat dienen als 'buffer'

Bekerfinale: géén combiregeling, het Atomium gaat dienen als 'buffer'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 12:15vr 14-02-2020 om 12:15

De bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp wordt gespeeld op 22 maart. Gazet Van Antwerpen heeft al meer info. Er zal geen combiregeling van kracht zijn voor die clash. 

Er wordt de fans wél aangeraden om zoveel mogelijk met de bus en het openbaar vervoer te komen. Elke ploeg krijgt net iets minder dan 20.000 tickets. Afhankelijk van de plaats zullen die 30, 45 of 60 euro kosten. De goedkoopste tickets zijn voor de sfeervakken achter de doelen.

Een nieuwigheid is dat mindervaliden en hun begeleiders een goedkoper ticket kunnen krijgen van amper 15 euro. Die maatregel werd op vraag van beide clubs genomen. Voorlopig kunnen er echter nog geen tickets worden besteld voor de finale.

Gewoontegetrouw komen er ook twee fandorpen in Brussel. Dat van Club Brugge bevindt zich aan de 'bovenkant' van het stadion bij Parking C, Antwerp krijgt de andere kant (Parking Park). De perimeter rond het Atomium moet dienen als bufferzone om confrontaties tussen beide supportersclans te vermijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie is de favoriet voor de bekerzege?

(1092 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws