In de tweede helft lieten wij Club Brugge achter de bal aanhollen

"In de tweede helft lieten wij Club Brugge achter de bal aanhollen"

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 12:42do 13-02-2020 om 12:42

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 12:49do 13-02-2020 om 12:49

Standard - Club Brugge leek woensdagavond eerder op een veldslag. Er werd bijzonder weinig gevoetbald. Thuisspeler Selim Amallah heeft toch genoten van die topper.

"Het was een wedstrijd in evenwicht", gaf hij aan bij Het Belang Van Limburg. "In de eerste helft hebben we enorm veel gaten moeten dicht lopen en had Club Brugge het overwicht. Maar in de tweede helft lieten wij Club achter de bal aanhollen en wonnen we meer duels. Dat het meer op een veldslag leek in de tweede helft? Tja, dat hoort nu eenmaal bij topwedstrijden als deze. En we kunnen ook goed bikkelen als het moet. Dat is nog eens gebleken."

Met KRC Genk wacht nu weer een taaie kluif. "In Genk moeten we trachten dezelfde mentaliteit op de mat brengen. En hopelijk komen we dan wel tot scoren, dan ziet het er goed uit. Ons programma voor de komende weken oogt zwaar (naar Genk, thuis tegen Antwerp en naar Charleroi, red.) maar dat schrikt ons niet af. Het is trouwens al gebleken dat we tegen de grote ploegen beter voor de dag komen."

Standard is nog niet zeker van deelname aan Play-Off 1. "Dat klopt, en met dit punt schieten we ook niet veel op. Maar we laten het hoofd niet hangen. We hebben voldoende kwaliteit om ons bij die eerste zes te scharen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Waar eindigt Standard in mei?

(621 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws