Vadis: “Anderlecht kon vooral op de tegenaanval iets doen”

Vadis: “Anderlecht kon vooral op de tegenaanval iets doen”

08-02-2020 10:29
42

KAA Gent en RSC Anderlecht deelden vrijdag de punten. In de Ghelamco Arena hielden beide ploegen elkaar op een 1-1 gelijkspel. Na de match was Vadis Odjidja niet helemaal tevreden.

“Ik denk dat we tevreden mogen zijn met een punt. Uiteraard zijn we niet blij maar het is wat het is. Je zag wel dat het iets moeilijker en stroever liep door de afwezigheid van enkele sterkhouders”, aldus de kapitein van KAA Gent.

"Na die gelijkmaker ging het iets beter, dat is waar. Maar uiteindelijk konden we de wedstrijd nooit echt naar ons toe trekken, iets wat ons wel lukt in de afgelopen matchen. Nu was het eerder op en af en hadden beide ploegen de kans om te winnen", klinkt het op de website van KAA Gent.

Anderlecht op tegenaanval
Vadis beloofde bij momenten een frustrerende avond. "Anderlecht heeft veel snelheid dus vooral op de tegenaanval konden zij iets doen. Het afstoppen lukte degelijk en offensief hebben we ook wel wat getoond. Maar alleen de efficiëntie bij het afwerken was er niet altijd. Frustrerend? Dat wel maar we bekijken match per match."