OFFICIEEL: In absoluut slot haalt Anderlecht nog derde versterking

OFFICIEEL: In absoluut slot haalt Anderlecht nog derde versterking

31-01-2020 23:56 Laatste update: 23:58
16

Op de absolute valreep, maar toch net op tijd. RSC Anderlecht heeft nog een derde deal weten afronden op transfer deadline day. Het neemt Kemar Lawrence over van New York Red Bulls.

Dat meldt Anderlecht via de officiële kanalen. Lawrence heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 2,5 seizoenen bij de Brusselaars.

Het was zweten voor Michael Verschueren, maar in laatste instantie heeft de sportief manager van Anderlecht de transfer nog kunnen afronden. Er was al een akkoord met de speler én NY Red Bulls, maar het was wachten op de nodige papieren. In de laatste minuten van de transferperiode kwamen die er dan toch, waardoor Anderlecht nog een linksachter heeft kunnen toevoegen aan de kern.

Lawrence is de tweede speler van NY Red Bulls die wordt gehaald door Anderlecht. Eerder trok het al Murillo aan. Het duo werd in de MLS gezien als één van de beste backs van de competitie. Nu moeten zij Anderlecht aan Play-Off 1 helpen. Bij Anderlecht gaat Lawrence de strijd aan met Elias Cobbaut.