'Anderlecht mag hopen op financiële injectie, CSKA Moskou wil Saelemaekers'

'Anderlecht mag hopen op financiële injectie, CSKA Moskou wil Saelemaekers'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 09:44wo 29-01-2020 om 09:44

Alexis Saelemaekers kan binnenkort toch nog vertrekken bij Anderlecht. De flankspeler mag de club verlaten, er zijn ook heel wat club geïnteresseerd in de jongeling.

Eerder raakte al bekend dat AC Milan het vizier heeft gericht op Saelemaekers. Dat is niet de enige ploeg die interesse toont. Zo meldt Het Nieuwsblad dat ook het Russische CSKA Moskou geinformeerd heeft naar de voorwaarden van Saelemaekers. Dat deed ook Freiburg, maar die club haakte af.

Naar verluidt vraagt Anderlecht minstens zeven miljoen euro voor Saelemaekers, in Italië gaan er zelfs sommen rond van tien miljoen euro. CSKA Moskou zou alvast een definitieve aankoop willen en plant dan ook een serieus bod.

Het is echter nog maar de vraag of Saelemaekers dat ook ziet zitten. De flankspeler wil liever in Brussel blijven en aast op een topcompetitie als hij toch vertrekt. Anderlecht heeft dan weer geld nodig en wil de kassa zien rinkelen.

Dat extra geld kan de transferkas spijzen en de komst van versterkingen mogelijk maken. Zo wordt onder andere Torgeir Borven gelinkt aan de Brusselaars.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws