'Anderlecht richt vizier op goedkope topschutter uit Noorwegen'

'Anderlecht richt vizier op goedkope topschutter uit Noorwegen'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 06:59wo 29-01-2020 om 06:59

RSC Anderlecht haalt er in de laatste dagen van de transferperiode mogelijk nog versterking bij. De Brusselaars zoeken vooral naar een nieuwe spits. Nu duikt de naam van Torgeir Borven op.

Door de financiële problemen kan men bij Anderlecht niet al te veel geld uitgeven en is het dus vooral zoeken naar betaalbare opties. Daar is Borven er één van . Volgens Het Nieuwsblad staat de Noorse spits ook op het lijstje van Anderlecht. Hij zou nog geen miljoen euro moeten kosten.

De 28-jarige spits komt in eigen land momenteel uit voor Odds BK, waar hij een belangrijke pion is. Zo was de topschutter afgelopen seizoen nog goed voor 23 doelpunten en zeven assists in 34 matchen. Borven heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen, waardoor hij voor een prijsje weggehaald kan worden.

Voor Borven zou een transfer naar België niet zijn eerste buitenlandse avontuur zijn. In het verleden waagde hij zich ook al aan een Nederlands avontuur bij FC Twente, maar dat draaide niet uit op een succes. In 42 wedstrijden scoorde hij amper vier keer voor de Nederlanders.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws