'FC Barcelona stuurt verraste aanvaller onverwacht naar Rome'

'FC Barcelona stuurt verraste aanvaller onverwacht naar Rome'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 08:38za 25-01-2020 om 08:38

FC Barcelona wil afscheid nemen van Carles Pérez en werkt nog altijd aan een huurdeal voor Rodrigo Moreno. Dat melden Diario Sport en Onda Cero. Voor Pérez is geen plaats meer in Camp Nou door de terugkeer van Ousmane Dembélé.

Het 21-jarige jeugdproduct trainde vrijdagmiddag nog 'gewoon' met de selectie van trainer Quique Setién, maar kreeg vervolgens de 'verrassende en onverwachte' boodschap dat hij per direct kan vertrekken, schrijft Diario Sport. Pérez zou zeer aangeslagen zijn door de 'koude douche' van zijn jeugdliefde, maar met AS Roma dient zich al een optie aan.

De Romeinen willen de vleugelaanvaller huren met een optie tot koop. Barça ziet meer in een transfer in januari, maar wel met een terugkoopoptie. Barça werkt ondertussen aan de komst van Rodrigo Moreno, die het gemis van de geblesseerde Luis Suárez moet opvangen. De Spaanse kampioen steggelt nog met Valencia over de voorwaarden van de huur. Los Che wil een verplichte optie tot koop van zestig miljoen euro, maar Barcelona wil dat die clausule optioneel is.

Als alternatief stelt de Spaanse kampioen een 'boete' voor, die betaalt moet worden mocht de club niet definitief in zee gaan met de Spaanse international. Saillant genoeg neemt Rodrigo het zaterdagmiddag met Valencia op tegen Barcelona.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws