Nieuwkomers Cercle Brugge overtuigen niet: Ik zie geen meerwaarde

Nieuwkomers Cercle Brugge overtuigen niet: "Ik zie geen meerwaarde"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 23:48vr 24-01-2020 om 23:48

Cercle Brugge kent een miserabel seizoen en moet stilaan vrezen voor degradatie. Het probeert dat nog te voorkomen met heel wat wintertransfers, al kunnen die Gert Verheyen niet overtuigen.

"Wist je dat die al 34 spelers hebben opgesteld dit seizoen", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Dat is meer dan drie ploegen. Maar de nieuwkomers, Eppel de nieuwe spits, Hotic in het middenveld, die Griek achterin: ik zie de meerwaarde niet. Het zijn andere spelers, dat is het enige. Zijn die beter dan hun voorgangers", vraagt hij zich af.

Degradeert Cercle dan ook? "De foutenmarge wordt steeds kleiner. Bernd Storck heeft trouwens 8 op 36. Daar vlieg je normaal mee buiten. Wat Cercle begin dit seizoen al deed, blijft terugkomen. Spelers die fouten maken", merkt hij op.

"Vorige zondag weer. Donsah geeft de bal aan Mbokani, dan geeft Dabila aan De Sart en is het goal. En die doelman? Die bal leek houdbaar. Het is nog niet gedaan maar ze moeten wel eens winnen, op een moment dat KVO of Waasland-Beveren niet winnen", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws