'Barcelona informeert bij Spurs naar Eriksen en kan Inter de loef nog afsteken'

'Barcelona informeert bij Spurs naar Eriksen en kan Inter de loef nog afsteken'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 23:52do 23-01-2020 om 23:52

Barcelona heeft voorzichtig geïnformeerd naar de mogelijkheden om Christian Eriksen deze transferperiode over te nemen van Tottenham Hotspur. De Deen leek lang op weg naar Inter, maar Barça meldt zich nu dus ook in de strijd.

Het Engelse Sky Sports schrijft dat Eriksen bij Spurs-voorzitter Daniel Levy heeft aangegeven graag naar Inter te willen vertrekken, maar dat de Londense club blijft vasthouden aan een vraagprijs van zo'n zeventien miljoen pond voor de Deen. Inter wil niet verder gaan dan elf miljoen pond, omdat het contract van Eriksen over een half jaar is afgelopen.

Een deal tussen Inter, Spurs en Eriksen is nu echter nog onzekerder geworden omdat ook Barcelona zich heeft gemeld in de strijd om de Deense spelmaker. De Catalanen zouden bij de beleidsbepalers van Tottenham geïnformeerd hebben naar hun eisen rond Eriksen en het is afwachten wat Barcelona van die eisen vindt.

Eriksen heeft besloten om zijn aflopende verbintenis bij Tottenham niet te verlengen. Als de Engelsen de voormalig Ajacied niet weten te verkopen voor 1 februari, loopt Eriksen in de zomer transfervrij de deur uit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws