Cercle Brugge wil Van Damme duwtje in de rug geven tegen Anderlecht

Cercle Brugge wil Van Damme duwtje in de rug geven tegen Anderlecht

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 20:00do 23-01-2020 om 20:00

Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme strijdt nog steeds tegen leukemie. Om hem een duwtje in de rug te geven heeft Cercle een partnership aangegaan met de stichting Me To You en volgt er een actie tegen Anderlecht.

De stichting Me To You heeft als doel om het onderzoek naar leukemie te steunen. Van Damme werd in de loop van 2019 al eens genezen verklaard, maar enkele maanden later herviel de doelman.

Cercle liet Van Damme echter niet vallen en verlengde zijn contract toch. Nu doen ze opnieuw een mooie geste. "We zien de kracht waarmee Miguel met zijn ziekte omgaat en een immense steun en solidariteit ervaren bij onze supporters. Daarom geloof ik dat wij met de Cercle-familie en de stichting ‘Me to You’ een hoopvol verhaal kunnen schrijven”, zo vertelt bestuurslid Thomas Tousseyn. Tousseyn voert ook zelf onderzoek naar leukemie.

Cercle roept bovendien op om zondag te klappen in de zestiende minuut. Van Damme heeft namelijk het rugnummeer zestien bij Cercle. Dat applaus is niet alleen bedoeld voor Van Damme, maar voor alle mensen die aan leukemie lijden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws