Willems hoort dat Newcastle akkoord is met Frankfurt: 'Het zou mooi zijn'

Willems hoort dat Newcastle akkoord is met Frankfurt: 'Het zou mooi zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 20:01di 14-01-2020 om 20:01

Jetro Willems staat open voor een langer verblijf bij Newcastle United. De Nederlandse linksback wordt momenteel gehuurd van Eintracht Frankfurt, maar kan mogelijk definitief de overstap maken naar Engeland.

In gesprek met Chronicle laat Willems weten dat een langer verblijf in de Premier League zeker tot de mogelijkheden behoort. "Ik heb wat dingen gehoord over dat de club al akkoord is met Frankfurt. We zullen zien, het zou mooi zijn."

De 25-jarige Willems kent een prima seizoen bij Newcastle, de huidige nummer dertien van de Premier League, en heeft het dan ook naar zijn zin. "Ik weet niet of mensen denken dat ik mijn werk goed doe, maar ik voel me goed."

In de zomer van 2017 maakte Willems de overstap van PSV naar Eintracht Frankfurt, waar hij vooralsnog tot 65 officiële optredens kwam. Momenteel wordt hij dus verhuurd aan Newcastle en daar staat de teller inmiddels op 19 gespeelde wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws