Mignolet over terugkeer naar Premier League: Dan denk ik er zeker over na

Mignolet over terugkeer naar Premier League: "Dan denk ik er zeker over na"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 11:00di 14-01-2020 om 11:00

Simon Mignolet is in een mum van tijd uitgegroeid tot sterkhouder bij Club Brugge. De 31-jarige doelman heeft het naar zijn zin bij Club, maar heeft de Premier League nog niet helemaal opgegeven.

Mignolet is nog altijd gek van die competitie. "Ik ben van jongs af aan altijd fan geweest van de Premier League. 's Zondags tijdens het ontbijt stond 'Match of the Day' telkens op, terwijl we eitjes of koffiekoeken aan het eten waren. Vandaar dat ik destijds voor Sunderland heb gekozen en niet voor PSV. Ik wilde absoluut naar de Premier League - ik mocht het niet gedroomd hebben dat die trein maar één keer in mijn leven zou gepasseerd zijn", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Mignolet laat de deur open voor een terugkeer. "Mocht die trein nu nog eens voorbijkomen, moet het wel de juiste wagon zijn waar ik opspring. Het mag niet de trein zijn die me doet vertragen in mijn carrière. De Premier League blijft sowieso de competitie waar ik het meest naar opkijk. De moeilijkste ook die er is voor een doelman. Mocht de kans zich dus opnieuw aandienen - en alles klopt met Club en privé - dan ga ik er zeker over nadenken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Speelt Mignolet ooit terug in de PL?

(433 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws