Vercauteren geeft transferwens door aan bestuur Anderlecht: Kunnen dat gebruiken

Vercauteren geeft transferwens door aan bestuur Anderlecht: "Kunnen dat gebruiken"

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 15:10ma 13-01-2020 om 15:10

RSC Anderlecht het met Murrilo (en Vanden Borre) tot dusver enkele aanwinsten in huis gehaald. Toch lijkt het daar niet te stoppen. Frank Vercauteren zou graag nog meer versterking in zijn kern zien. Hij geeft ook aan op welke positie.

Anderlecht lijkt al een tijdje te zoeken naar een nieuwe spits en dat ziet Vercauteren maar al te graag gebeuren. "Het is zeker zo dat we nog een toevoeging kunnen gebruiken. Ik vind dat je nooit genoeg aanvallers kunt hebben. Maar áls we iets halen, moet het een onmiddellijke meerwaarde zijn. We hebben diepgang en snelheid nodig. Efficiëntie voor doel ook", klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

Er zijn al heel wat potentiële aanwinsten genoemd, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Vercauteren beseft maar al te goed dat het niet makkelijk is voor paars-wit om versterking te vinden. "Het is mogelijk, maar het is afwachten. Iedereen kent onze situatie", doelt hij op de financiële problemen.

Anderlecht lijkt een nieuwe spits alvast goed te kunnen gebruiken. Kemar Roofe viel afgelopen weekend uit met een lichte blessure. Bij Anderlecht loopt er ook niemand rond om hem te vervangen. Landry Dimata is al maanden uit, Isaac Kiese Thelin werd verhuurd aan Malmö FF en Antoine Colassin kreeg pas deze winterstage een kans om zich te bewijzen bij de A-kern.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Anderlecht een spits nodig?

(999 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws