OFFICIEEL: KRC Genk stelt tweede winteraanwinst voor

OFFICIEEL: KRC Genk stelt tweede winteraanwinst voor

04-01-2020 11:00 Laatste update: 11:31
7

KRC Genk maakte eerder al de transfer van Kristian Thorstvedt bekend en Het Belang van Limburg meldt dat de Belgische landskampioen ook dicht bij de komst van Mats Möller Daehli staat.

KRC Genk gaat tijdens de wintertransferperiode dus de Noorse toer op. Na Thorstvedt kan Daehli de tweede Noor op een paar dagen tijd worden die wordt aangetrokken. De aanvallende middenvelder staat momenteel onder contract bij het Duitse FC St. Pauli.

Daehli is een 24-jarige Noorse international die een marktwaarde van zo’n twee miljoen euro heeft. Als KRC Genk de onderhandelingen snel kan afronden zal Daehli nog mee op stage naar Benidorm vertrekken. KRC Genk zit aldus niet stil op de transfermarkt.

Update: Van een gerucht naar een officiële mededeling. KRC Genk heeft de komst van Mats Møller Dæhli bekendgemaakt. De Noorse middenvelder tekent een contract tot 2023 bij de Limburgers. 'Snel, sterk aan de bal en dribbelvaardig: Møller Dæhli was een toptalent in de jeugdacademie van Manchester United, waar hij na het seizoen 2011-2012 ook werd verkozen tot ‘Young Player of the Year’', klinkt het op de webstek van KRC Genk.