Chadli steunt ploegmaat bij Anderlecht: Moeilijke periode achter de rug

Chadli steunt ploegmaat bij Anderlecht: "Moeilijke periode achter de rug"

23-12-2019 12:30
5

Michel Vlap heeft zijn klasse zondag getoond bij Anderlecht. De Nederlander tekende voor twee doelpunten. Ook Nacer Chadli is blij voor zijn ploegmaat. 

Chadli zag dat Anderlecht veel beter speelde dan tegen Club Brugge. "Waar dat verschil zat? We waren sterk aan de bal en in balverlies. Het was een goede reactie op de bekeruitschakeling. Iedereen is tevreden, ook de supporters. Ik denk zelfs dat dit één van onze beste wedstrijden van het seizoen is. Het doet deugd en al die elementen samen maakt dat het het een mooie avond is", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

Chadli hoopt nu dat Anderlecht dit niveau aanhoudt. "Dit is een heel jonge groep en we hebben al vaker geduld gevraagd én vertrouwen. Die gasten hebben de kwaliteiten, dat komt wel goed. Ikzelf stond twee keer dicht bij een doelpunt maar het was Vlap die scoorde. Ik gun hem zijn doelpunten, hij heeft een moeilijke periode achter de rug."

Anderlecht komt nu terug tot op vijf punten van Zulte Waregem. "We geloven nog in Play-Off 1 maar dan mogen we geen fouten meer maken. Vrijdag moeten we naar Antwerp, dat wordt ook een lastige wedstrijd."