Raiola bevestigt: 'Er was interesse van Real, maar ze wilden hem niet laten gaan'

Raiola bevestigt: 'Er was interesse van Real, maar ze wilden hem niet laten gaan'

20-12-2019 19:03
1

Mino Raiola bevestigt dat Real Madrid belangstelling had voor Paul Pogba, maar de flamboyante zaakwaarnemer uit Haarlem acht de kans klein dat de ster van Manchester United naar de Primera Division vertrekt.

"Paul wil succesvol worden, gelukkig zijn en prijzen winnen. Hij hoopt dat te doen met Manchester United", zegt Raiola tegen The Telegraph. "Oké, er was veel interesse van Real Madrid, maar Man United wilde hem niet laten gaan. We maakten er allebei geen probleem van omdat ik dienst ben van de speler."

Pogba is niet het type dat een vertrek forceert, claimt Raiola. Dat werd wel gesuggereerd in de media. "Je weet dat andere spelers dingen extreem kunnen aanpakken, maar Paul houdt daar niet van. Dus moet je anders te werk gaan. Er was interesse van Real, maar ze wilden hem niet laten gaan."

"Hij heeft geen reden om boos te zijn op Solskjaer, omdat Ole hem heel goed heeft behandeld. (Solskjaer trainde Pogba in het reserveteam van Man United, red.). Het respect dat hij heeft gekregen van Ole maakt dat hij nu niet boos kan worden."