Gerucht: 'Anderlecht en Standard denken aan voormalig KV Mechelen-speler'

Gerucht: 'Anderlecht en Standard denken aan voormalig KV Mechelen-speler'

18-12-2019 09:14
6

Zien we Hassane Bandé straks terug in de Jupiler Pro League? Volgens Jeunesfooteux kan het. De Franse bron linkt Bandé immers weer aan RSC Anderlecht en aan Standard.

In 2017 maakte Bandé furore bij KV Mechelen. In zijn eerste wedstrijden voor Malinwa lukte haast alles. Ajax handelde snel en plukte hem voor 8,5 miljoen euro weg in het AFAS Stadion. Helaas kende de aanvaller in Amsterdam veel pech. In een oefenwedstrijd tegen Anderlecht brak Bandé zijn linkerkuitbeen. Sinds de zomer van 2018 werkt Bandé aan zijn comeback.

Momenteel past Bandé niet in de plannen van Erik Ten hag bij Ajax. Bandé maakt zijn minuten in de Keuken Kampioen Divisie. Volgens de Franse bron willen Anderlecht en Standard Bandé weghalen bij Jong Ajax in de Nederlandse Tweede Klasse. Het is niet de eerste keer dat Bandé aan Anderlecht gelinkt wordt. Ook in het begin van dit jaar viel zijn naam al in Brussel. Concreet werd het toen niet.

Naast de twee Belgische clubs zou ook Galatasaray denken om Bandé op huurbasis over de nemen. De 21-jarige Burkinees heeft in Amsterdam nog een contract tot 2023.