Mannaert ziet kansen voor Club Brugge tegen Man Utd: Ben heel tevreden

Mannaert ziet kansen voor Club Brugge tegen Man Utd: "Ben heel tevreden"

16-12-2019 20:00
12

Club Brugge kreeg met Man Utd een zware loting in de Europa League. Philippe Clement was echter bijzonder tevreden met die loting. Dat is ook manager Vincent Mannaert.

Bij De Tribune op Radio 1 sprak Mannaert duidelijk taal. "Na ploegen zoals Real Madrid en PSG krijgen we weer een topnaam uit het voetbal", aldus Mannaert. "Het is heel lang geleden dat een Belgische club zo'n affiches heeft kunnen trekken op één seizoen. Ik vind het altijd leuk om tegen een Engelse ploeg te spelen, we hebben die Engelse sfeer en historiek (finales tegen Liverpool)", klinkt het.

De manager van Club Brugge is ook duidelijk tevreden met de loting. "Het is misschien niet het grootste Man Utd dit seizoen, het kan variëren van heel goed tot matig. Dan zie je wel wat perspectief", geeft hij aan. "Ik ben heel tevreden met de loting."

Stunt
Kan Club Brugge dan ook stunten? "We hebben dit seizoen een stap voorwaarts gezet met die wedstrijden op PSG en Real. We hebben daar getoond dat we tot iets in staat zijn in Europa. Die ervaring moet ons nu helpen tegen Man Utd."

"De ambitie is dit seizoen om ver te geraken in de Europa League. Clement heeft al aangegeven dat we een kern hebben om zover te geraken", aldus Mannaert.