Antwerp wint dankzij Refaelov: Was niet voorbereid op zijn genialiteit

Antwerp wint dankzij Refaelov: "Was niet voorbereid op zijn genialiteit"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 16:00zo 15-12-2019 om 16:00

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 16:02zo 15-12-2019 om 16:02

Antwerp won zaterdag al met 1-0 van Eupen. In een moeilijke match brak Lior Refaelov de ban met een vrijschop. Bezoekende doelman Ortwin De Wolf baalde dan ook na de partij.

"Ik wist dat Refaelov zou trappen", vertelt De Wolf bij Sporza. "Ik was voorbereid, maar niet op zijn genialiteit. We hadden de hele match onder controle en gaven weinig weg. Ik moest misschien één bal pakken. Dat we een lastige ploeg zijn om tegen te spelen? Dat is onze verdienste. We doen het met onze middelen. Voorlopig draait het goed uit, al had ik nu liever een extra puntje gehad."

Refaelov zelf reageerde opgelucht na zijn late doelpunt. "Dit was niet onze beste match. Eupen maakte het ons moeilijk met hun lage blok. Het was een mooie vrijschop om deze match te beslissen. We trainen er veel op: zulke fases kunnen een match beslissen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws