OFFICIEEL: Tegenvallende Limbombe keert terug naar het oude nest

OFFICIEEL: Tegenvallende Limbombe keert terug naar het oude nest

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 09:00zo 15-12-2019 om 09:00

Laatste update: vrijdag 20 december 2019 om 12:15vr 20-12-2019 om 12:15

Het verhaal van Anthony Limbombe is al voorbij op Sclessin. Dat meldt Het Belang Van Limburg. Hij keert terug naar FC Nantes in de winterstop.

Standard huurt de aanvaller met een aankoopoptie van zeven miljoen euro. Zijn ex-coach Michel Preud'homme, die hem onder zijn hoede had bij Club Brugge, wilde zijn carrière herlanceren. Mede door blessures is dat niet gelukt.

Limbombe speelde nog maar in zes wedstrijden mee voor Standard. Hij heeft daarin één doelpunt gescoord en ook een assist gegeven. Sinds midden oktober speelde hij geen minuut bij Standard vanwege een knieblessure. Die liep hij op in een oefenwedstrijd tegen STVV.

Limbombe moet verder revalideren en gaat dat doen in Frankrijk. FC Nantes heeft dat zelf gevraagd omdat ze nog een extra flankspeler nodig hebben. Bij Standard gingen ze akkoord, ook al omdat Limbombe weegt op de loonlast van de club.

Update 20/12: FC Nantes heeft de terugkeer van Limbombe nu ook officieel gemaakt. Ze hebben een akkoord gevonden met Standard over het beëindigen van de uitleenbeurt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws