Op-en-top prof: 'Lukaku heeft niet één, maar twee appartementen in Milaan'

Op-en-top prof: 'Lukaku heeft niet één, maar twee appartementen in Milaan'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 12:20za 14-12-2019 om 12:20

Romelu Lukaku zal zich zijn overgang van Manchester United, waar hij een rol in de marge vertolkte, naar Internazionale nog niet beklaagd hebben. Sinds zijn debuut voor de Nerazzurri verkeert de topschutter van de Rode Duivels in bloedvorm. Dat zou wel eens met zijn thuissituatie te maken kunnen hebben.

Dat Lukaku volop voor zijn vak leeft, is al zo vanaf zijn doorbraak bij RSC Anderlecht. In de laars is dat niet veranderd. Zo beweert Het Nieuwsblad dat Lukaku in Milaan niet één, maar twee appartementen bezit. Natuurlijk gebruikt hij één van die twee luxeflats voor zichzelf. In de andere woont ... zijn moeder.

Mama Lukaku ontfermt zich daar over het zoontje van Lukaku, Romeo. De aanvaller heeft momenteel geen vriendin en zocht een oplossing voor zijn zoontje wanneer hij van huis weg is. Mama Adolphine bracht redding. Zij woont momenteel in Milaan en zorgt daar voor Romeo.

Die beslissing legt Lukaku zelf geen windeieren, dat is zeker. In de Serie A zit onze landgenoot nu al aan tien doelpunten. Mede daardoor staat Inter aan kop van de rangschikking. Ook in de Champions League trof Lukaku raak, deze week nog tegen FC Barcelona. Dat doelpuntje was wel onvoldoende voor kwalificatie voor de volgende ronde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Lukaku een voorbeeld van professionaliteit?

Ja
91%
Nee
9%
(160 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws