UPDATE: Carrasco blijft hopen op transfer: ‘Er is genoeg interesse’

UPDATE: Carrasco blijft hopen op transfer: ‘Er is genoeg interesse’

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 21:45vr 13-12-2019 om 21:45

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 21:00wo 22-01-2020 om 21:00

Met Marouane Fellaini, Mousa Dembélé en Yannick Carrasco spelen er momenteel drie (ex-)Rode Duivels in China. Dat kunnen er binnenkort twee worden. Zo lijkt Carrasco op de weg terug naar Europa.

De Rode Duivel is momenteel één van de uitblinkers bij zijn club Dalian Yifang, maar kan de Chinese ploeg deze zomer verlaten. Carrasco kan terugkeren naar Spanje, waar hij eerder aan de slag was voor Atlético Madrid.

In Spanje zal hij dan niet uitkomen voor de Spaanse topclub, maar wel voor middenmoter Real Betis. Volgens Deportes Cuatro is Carrasco bereid om flink wat in te leveren om weer aan de slag te kunnen in Spanje.

De nummer elf van La Liga wil dit seizoen nog vol voor Europees voetbal gaan en daar moet Carrasco bij helpen. Bij Dalian Yifang was Carrasco goed voor 24 doelpunten en zeventien assists in 52 wedstrijden. De Rode Duivel kwam in Spanje 124 keer uit voor Atlético Madrid. Hij scoorde daarin 23 keer en zorgde voor zeventien assists voor de club uit Madrid.

Update: Yannick Carrasco blijft volgens Het Nieuwsblad hopen op een transfer naar Europa. Zijn contract bij het Chinese Dalian loopt nog tot december 2022. ‘Er is genoeg interesse, maar zijn Chinese werkgever zal hem niet zomaar zal laten vertrekken’, klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws