Vercauteren tast in het duister over Kompany en Chadli

Vercauteren tast in het duister over Kompany en Chadli

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 15:43vr 13-12-2019 om 15:43

RSC Anderlecht geeft dit weekend Standard partij. Tegen de Rouches kan paars-wit Vincent Kompany en Nacer Chadli goed gebruiken. Maar zelfs Frank Vercauteren weet nog niet of het duo tegen Standard in actie kan komen.

Vrijdag op een persconferentie haalde Vercauteren zijn schouders op toen hij de vraag kreeg of Kompany en Chadli kunnen spelen tegen Standard. "Vandaag weten we dat nog niet", aldus de trainer van Anderlecht. "Ze trainen, maar ze trainen gecontroleerd. In beide gevallen moeten we het dag voor dag bekijken", stelde Vercauteren.

Kompany en Chadli (kuitblessure) ontbraken ook al afgelopen weekend tegen Charleroi. "We moeten kijken of we een risico nemen of net niet. We hopen ze zo snel mogelijk weer op een normale manier fit te krijgen met het oog op de komende matchen. Maar nu blijft er een vraagteken achter hun namen staan", vertelde Vercauteren nog over zijn twee Rode Duivels.

Na Standard in de Jupiler Pro League wacht donderdag al de volgende match op Anderlecht. Dan neemt paars-wit het op tegen Club Brugge in de Beker van België. Speelt dat voor Vercauteren een rol om Kompany en Chadli nu al te brengen? "Ja en nee. Voor mij maakt het alleen uit of ze kunnen spelen of niet."

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(158 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws