Martinez laat zich uit over mogelijke terugkeer Fellaini bij de Rode Duivels

Martinez laat zich uit over mogelijke terugkeer Fellaini bij de Rode Duivels

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 13:14vr 13-12-2019 om 13:14

Komt er een terugkeer van Marouane Fellaini bij de Rode Duivels aan? De middenvelder gaf al aan dat zeker niet uit te sluiten. Ook bondscoach Roberto Martinez lijkt dat te zien zitten, al wil hij nog geen beslissing nemen.

"Dit is niet het goede moment", vertelt hij bij Sporza. "Fellaini eindigt juist het seizoen in China en moet rusten. Dat is belangrijk. Voor maart bekijk ik de situatie van alle spelers opnieuw. Nu moeten we iedereen even laten doen." 

Dat Fellaini nu in China speelt, zal volgens Martinez geen grote rol spelen in zijn keuze. "Nee, dat denk ik niet. Belangrijker is hoe de spelers zich voelen. Soms zien spelers het bos door de bomen niet meer als ze voor een campagne van twee jaar staan. Het is makkelijker als het heel duidelijk is. En in die fase zitten we nu. Fellaini moet zijn goede periode in China nu laten bezinken, rusten en dan zullen we bij de start van het seizoen zien wat de situatie is", geeft hij aan.

Een terugkeer sluit hij alvast niet uit. "In mijn positie moet ik altijd respect hebben voor het seizoen dat spelers hebben afgewerkt, maar ook wel open staan om met iedereen aan tafel te gaan zitten en te praten. Je weet nooit wat er gebeurt", aldus Martinez.

Lees meer over: Rode Duivels

Poll

Kan België Fellaini nog gebruiken op het EK?

(713 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws