Degryse wil Fellaini terug bij Rode Duivels zien: Zou de kans grijpen

Degryse wil Fellaini terug bij Rode Duivels zien: "Zou de kans grijpen"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 21:41do 12-12-2019 om 21:41

De kans op een terugkeer van Marouane Fellaini is weer wat gestegen. De middenvelder heeft in een interview met Eleven Sports de deur weer opengezet voor een comeback. Marc Degryse zou niet twijfelen als bondscoach.

"Ik zou die kans grijpen", geeft de analist aan bij Het Laatste Nieuws. "In de eerste plaats zou ik het een goeie zaak vinden als ie terug zou komen naar Europa. Zo kunnen we hem beter volgen en kan hij ook weer tonen dat hij het niveau heeft om bij de Rode Duivels. Als hij dat doet, dan zou ik overwegen om hem mee te pakken straks op het EK", klinkt het.

Degryse gelooft dat Fellaini de Rode Duivels zeker iets bij kan brengen. "Qua profiel zijn er geen spelers die hem kunnen vervangen, ik zou de kans grijpen mocht ik Fellaini zijn. En mocht ik de bondscoach zijn ook. Ik ben er van overtuigd dat Fellaini nog altijd van groot belang kan zijn. Zeker als een wedstrijd vast zit. Dat heeft hij in het verleden bewezen", besluit Degryse.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Hoop jij dat Fellaini terugkeert?

(84 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws