Bezus over toekomst bij KAA Gent: Dat verloopt niet helemaal correct

Bezus over toekomst bij KAA Gent: "Dat verloopt niet helemaal correct"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 12:45do 12-12-2019 om 12:45

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 12:53do 12-12-2019 om 12:53

Door de afwezigheid van Jonathan David is Roman Bezus weer helemaal terug bij KAA Gent. Ook tegen zijn landgenoten van FK Oleksandrija mag hij starten. Bezus heeft één hoofddoel voor komend jaar: het EK.

"Ik concentreer me op de matchen die nu komen, daarna zien we wel", geeft Bezus aan bij Het Nieuwsblad. "Misschien neemt het bestuur een beslissing, misschien gaat mijn manager eens met hen praten. Maar één ding weet ik zeker: ik moet kunnen spelen."

Na heel wat bankzitten kan Bezus nu zijn hart ophalen. "Vandaag tegen Oleksandrija kan ik mijn derde match op rij spelen. Dat heb ik in geen jaar meer meegemaakt. Ik voel me weer voetballer. Ik ben klaar voor een gezonde concurrentie, maar als je het gevoel krijgt dat die niet helemaal correct verloopt, wordt het moeilijk. Ik begrijp dat een topclub veel spelers nodig heeft, maar de concurrentie moet open zijn."

Bondscoach Andrey Shevchenko wil natuurlijk matchfitte spelers hebben. "Als het blijft zoals het is - een keer spelen, een keer niet -, dan riskeer ik ernaast te vallen. Shevchenko steunt mij, hij belt me ook als ik niet speel, dat heeft me verrast. Maar ik moet meer spelen. Het EK is een droom voor mij, dat wil ik echt niet missen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws