Deli teleurgesteld bij Club Brugge: We konden niet alles geven

Deli teleurgesteld bij Club Brugge: "We konden niet alles geven"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 11:00do 12-12-2019 om 11:00

Club Brugge heeft zijn laatste wedstrijd van deze Champions League-campagne verloren. Real Madrid kwam winnen met 1-3. Simon Deli was na de match duidelijk teleurgesteld.

Deli vond dat Club veel meer punten had kunnen pakken. "We moeten eerlijk zijn: in de thuismatchen hebben we niet alles kunnen geven. Er zat meer intensiteit in de uitmatchen. Vandaag merk je ook meteen het niveauverschil. Zij krijgen drie kansen en ze scoren die allemaal", klinkt het op de officiële website.

"Wat de reden is van de mindere prestaties in de thuismatchen weet ik niet echt. Jammer, we wilden hier in eigen huis meer tonen aan onze supporters. Dat is spijtig voor hen. Natuurlijk, als we meteen kunnen scoren via Percy Tau, dan krijg je een andere match. Zo merk je meteen het niveauverschil met de andere competities."

Club Brugge krijgt wel nog een Europees vangnet. "We moeten nu focussen op de rest van het seizoen. Het doel is zo ver mogelijk geraken in de Europa League. Daar gaan we alles in geven. We zullen klaar zijn om tegen elke ploeg te spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws