Geen stunt voor Club Brugge, wel een ticket voor de Europa League

Geen stunt voor Club Brugge, wel een ticket voor de Europa League

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 22:48wo 11-12-2019 om 22:48

Club Brugge heeft afscheid genomen van de Champions League met een 1-3 nederlaag tegen Real Madrid. Toch was er woensdag ook goed nieuws voor Blauw-Zwart. Galatasaray verloor zwaar van PSG, waardoor Club Brugge als derde eindigde en verder mag in de Europa League. 

Voor doelpunten moesten we in het Jan Breydelstadion in de tweede helft zijn. Rodrygo opende na 53 minuten de score. Lang bleef die voorsprong niet op het bord. Vanaken maakte binnen de twee minuten gelijk.

Bij Club Brugge voelde men dat een stunt mogelijk was, maar tien minuten na de 1-1 kwamen de bezoekers weer op voorsprong. Met een gelukje viel de bal voor Vinicius Junior en hij kwam als tweede Braziliaan op het scorebord.

Na de 1-2 bleef een antwoord van Club Brugge uit. Dicht in de buurt van Areola kwam het niet meer. Ook Real Madrid maakte nog weinig klaar, maar in de 90e minuut zette Modric nog fraai de overdreven 1-3 eindstand op het bord.

In de andere wedstrijd van de groep won PSG eenvoudig van Galatasaray met 5-0. De derde plaats van Club Brugge kwam woensdag dus nooit in gevaar. In 2020 zien we Club Brugge dus terug in de Europa League.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws