Preud'homme heeft keuze in kraker met Arsenal, twee aanvallers wel afwezig

Preud'homme heeft keuze in kraker met Arsenal, twee aanvallers wel afwezig

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 15:39wo 11-12-2019 om 15:39

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 16:15wo 11-12-2019 om 16:15

Niet alleen het grote Real Madrid zakt dezer dagen naar ons Belgenlandje af, ook Arsenal FC valt er te bewonderen. Standard Luik ontvangt de Londense topclub voor de match van de laatste kans in de Europa League. Michel Preud'homme heeft genoeg keuzemogelijkheden om er iets van te maken.

In de aanvallende sector moet Preud'homme wel Obbi Oulare en Anthony Limbombe missen vanwege blessures, maar voor het overige kan de trainer van Standard niet klagen. De laatste weken is de rest van de selectie weer fit. Dat heeft ook een weerslag op de resultaten, want Standard is nu al vijf wedstrijden op rij ongeslagen.

Wie er dus ook bij lopen donderdagavond, zijn Mehdi Carcela en Paul-José Mpoku. Beide creatievelingen werden deze week voor respectievelijk drie en twee speeldagen geschorst nadat ze in de wedstrijd tegen Royal Excel Moeskroen uitpakten met gemene tackles. Die schorsing geldt natuurlijk enkel in eigen land. Tegen Arsenal kunnen de fans van Standard dus nog eens genieten van Carcela en Mpoku.

Standard gaat tegen Arsenal op zoek naar een waterkansje om nog door te stoten naar de knock-out-fase van de EL. Daarvoor moet het hopen dat Eintracht Frankfurt een steek laat vallen tegen Guimaraes én bovendien zelf winnen van The Gunners. Dat dat moeilijk wordt, staat buiten kijf. In de heenwedstrijd in Londen werd het nog 4-0.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat doet Standard?

(81 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws