Genk-kapitein neemt Vandevoordt in bescherming: Liever vandaag dan zaterdag

Genk-kapitein neemt Vandevoordt in bescherming: "Liever vandaag dan zaterdag"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 22:12di 10-12-2019 om 22:12

KRC Genk ging dinsdagavond opnieuw met de billen bloot in de Champions League. De Limburgers verloren met 4-0 op het veld van Napoli en verlaten het toneel met amper één puntje. Kapitien Sébastien Dewaest was hard voor zijn ploeg na de match, maar nam zijn blunderende doelman in bescherming.

"Als je goals weggeeft en zelf je kansen niet afwerkt, dan verlies je. Al vind ik wel dat we in de tweede helft veel beter hebben gespeeld", vertelde Dewaest voor de camera van VIER. "Maar als we iets willen rapen moeten we veel meer defensief sterker zijn."

De kapitein was hard voor zijn ploeg, maar nam doelman Maarten Vandevoordt wel in bescherming. "Ja, hij gaat in de fout, maar dat kan gebeuren. Hij zal in zijn leven nog fouten maken. maar liever vandaag dan zaterdag tegen Waasland-Beveren, want die competitiematch is veel belangrijker."

"De Champions League is voorbij voor ons, maar het blijft een geschenk dat we op het hoogste niveau hebben mogen meedoen. De loting zat tegen, maar toch had ik beter verwacht", besloot Dewaest.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws