'Veel clubs waren heel geïnteresseerd, maar ik wilde echt alleen naar Ajax'

'Veel clubs waren heel geïnteresseerd, maar ik wilde echt alleen naar Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 19:46di 10-12-2019 om 19:46

Dusan Tadic is Southampton eeuwig dankbaar. De middenmoter uit de Premier League accepteerde anderhalf jaar geleden een relatief lage transfersom voor de Servische aanvaller, die daardoor de overstap naar zijn droomclub Ajax kon maken.

"Veel clubs waren heel geïnteresseerd, maar ik zei tegen Southampton dat ik alleen naar Ajax wilde", aldus Tadic in een interview met The Guardian. "Misschien wilden ze dat ik naar een andere club zou gaan, maar voor mij was het meteen duidelijk. Ik zei: dit is echt de enige club waar ik heen wil."

Southampton ging akkoord met een transfersom van 11,4 miljoen euro. "Ik denk dat ik verdiende te gaan na wat ik die vier jaar allemaal heb betekend voor de club. Voordat ik vertrok, had ik vaak andere opties. Uiteindelijk bleef ik steeds en tekende ik ook een nieuw contract."

"Ik ben heel dankbaar dat ze luisterden naar mijn gevoel, want ze hadden waarschijnlijk meer geld kunnen krijgen van andere clubs", besluit de 31-jarige Tadic, die bij Ajax tot volledige wasdom is gekomen. "Ik denk dat ze mij nodig hadden en ik hen. We hebben elkaar echt gevonden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws