Pochettino reageert en sluit Arsenal niet uit: 'We zullen zien waar dat is'

Pochettino reageert en sluit Arsenal niet uit: 'We zullen zien waar dat is'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 09:29zo 08-12-2019 om 09:29

Mauricio Pochettino heeft zich in een interview uitgelaten over een mogelijke functie bij Arsenal. De Argentijnse coach, die eerder dit seizoen werd ontslagen bij Tottenham Hotspur, sluit niets uit.

Pochettino wordt na zijn vertrek bij Tottenham Hotspur aan meerdere clubs gelinkt, waaronder Bayern München en Arsenal. Vooral bij de laatstgenoemde club zou een overgang natuurlijk gevoelig liggen, aangezien The Gunners de aartsvijand zijn van Spurs. In gesprek met TyC Sports komt een eventuele overstap naar Arsenal ter sprake en Pochettino sluit niets uit. 

"Het is belangrijk om een moment van rust te pakken voor jezelf, om het aantal decibellen rondom je persoon te laten verminderen", vertelt Pochettino. "Het is zaak dat ik de energie weer krijg om een nieuw project aan te gaan, we zullen zien waar dat is."

De coach bezoekt op het moment zijn familie in Argentinië en heeft geen haast met het maken van een beslissing. "Ik ga de eerstvolgende dagen hier (in Rosario, Argentinië, red.) besteden met mijn familie en vrienden. Volgende week keer ik terug naar Londen." De coach keerde terug naar zijn thuisland om de wedstrijd tussen Newell's Old Boys en River Plate te bezoeken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws