'Winnend Real Madrid mist Hazard, magie en snelheid kwijt'

'Winnend Real Madrid mist Hazard, magie en snelheid kwijt'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 15:36za 07-12-2019 om 15:36

Laatste update: zaterdag 7 december 2019 om 23:52za 07-12-2019 om 23:52

Real Madrid won zaterdag simpel van Espanyol met 2-0. Thibaut Courtois speelde wederom op een hoog niveau. Tegen Espanyol ontbrak Eden Hazard en ook de komende weken kan de Koninklijke geen beroep doen op de winger. Volgens Marca is dat een groot probleem voor Real Madrid.

Raphael Varane opende de score. Na de pauze verdubbelde Karim Benzema de score. De Fransman kreeg voorin het gezelschap van Rodrygo en Vinicius Junior. Van die drie kon enkel Vinicius Junior Marca echt overtuigen. 'Hij is een speciale speler. Wat hij laat zien, is puur spektakel. Maar zijn probleem is scoren', stelt de Madrileense krant.

Real Madrid speelde de komende tijd tegen Club Brugge, Valencia én Barcelona. 'Door de blessure van Hazard is Real Madrid haar magie, helderheid en snelheid in de aanval kwijtgeraakt. Benzema lijkt aangeslagen zonder de Belg, die voor zijn blessure het beste maatje van Benzema was. Zidane slaagde erin om van Real Madrid weer een blok te maken en een betrouwbaar team. De ploeg kan weer winnen, maar op avonden in Mestella en Camp Nou kan de afwezigheid van Hazard doorslaggevend zijn.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws