Cercle Brugge leeft op ondanks positie: “Iedereen draagt ze een warm hart toe

Cercle Brugge leeft op ondanks positie: “Iedereen draagt ze een warm hart toe"

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 15:15di 03-12-2019 om 15:15

Onder Bernd Storck leeft Cercle Brugge weer op. Groen-Zwart staat nog steeds op de laatste plaats, maar ook tegen Standard Luik (1-0 verlies, red.) verdiende Cercle meer. Dat zag ook Filip Joos tijdens Extra Time.

Cercle verloor op de valreep van Standard; "Bij de rust konden ze wel 3-0 in plaats van 1-0 achterstaan. Maar na de rust gebeurde er van alles. Beide trainers brachten samen 6 spitsen in. Ik denk niet dat ik dat ooit gezien heb. Over de winning goal 1 minuut voor het einde van Standard kan je heel wat zeggen.”

”Maar het is de reden waarom iedereen dit Cercle toch weer een warm hart toedraagt. Omdat ze voetballen. Het is van de tijd van Glen De Boeck en Jachtsjoek geleden dat ze zo aanvallend voetballen. We moeten wel opletten met alle complimenten die we Cercle geven, want OHL is zo ook gezakt. Onder Emilio Ferrera en met Trossard speelden die af en toe fantastisch voetbal, maar ze gingen er toch uit. Cercle moet dus dringend punten gaan pakken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk jij dat Cercle zich kan redden?

(157 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws