Roofe springt in de bres voor Kompany: Mensen onderschatten dat

Roofe springt in de bres voor Kompany: "Mensen onderschatten dat"

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 12:15di 03-12-2019 om 12:15

Kemar Roofe heeft het nog niet onder de markt bij Anderlecht. De Engelsman scoort wel, maar zoekt nog naar zijn beste vorm. Bij Daily Mail geeft hij aan dat hij nog geen spijt heeft van zijn keuze.

"Ik ben naar Anderlecht gekomen om prijzen te winnen", geeft Roofe aan. "Dat is altijd mijn doel al geweest en door prijzen te winnen wil ik Europa League of zelfs Champions League spelen ook. Dat is misschien wel de voornaamste reden waarom ik Anderlecht verkoos boven de clubs uit de Premier League die interesse in mij toonden. Dit kan het perfecte platform voor mij zijn, om mijn doelen te bereiken"

Roofe merkte na het gelijkspel tegen Waasland-Beveren al dat de fans hoge eisen stellen. "We gingen onze supporters groeten om hen te bedanken, maar ze wilden ons nergens in hun buurt. Ik heb de trofeeënkast, shirts en foto’s gezien van de vele grote spelers die hier mee de geschiedenis van de club hebben geschreven. Toen besefte ik bij wat voor een grote club ik terecht ben gekomen. Er wordt van ons verwacht dat we elke wedstrijd winnen. Winnen, en dat ook nog doen in stijl."

Roofe verdedigt ook zijn captain Vincent Kompany. "Mensen onderschatten hoe moeilijk het is om én manager, én speler, én papa én een echtgenoot te zijn. Bovendien is hij een nationale held in België. Hij is de voornaamste reden waarom ik naar Brussel kwam en ik steek enorm veel van hem op."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Op hoeveel doelpunten eindigt Roofe dit seizoen in de JPL?

(313 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws