Verschueren: “Het moet nu een zero-errorbeleid worden bij Anderlecht”

Verschueren: “Het moet nu een zero-errorbeleid worden bij Anderlecht”

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 07:00di 03-12-2019 om 07:00

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 07:00di 03-12-2019 om 07:00

Het is vijf voor twaalf voor RSC Anderlecht. Dat was het al een tijdje, maar na de nederlaag tegen KV Oostende kwamen de fans weer in opspraak. Tijdens Extra Time liet Michael Verschueren zich uit over de situatie bij paars-wit.

Anderlecht heeft al veel puntenverlies geleden: 12 keer in 17 matchen. "Ik vond dat we tegen KV Oostende heel traag begonnen waren aan de wedstrijd, vooral in de opbouw. Ik heb vorige week nochtans de trainingen gevolgd en de spelersgroep gezien ‘s avonds voor de wedstrijd en de dag zelf. De wil en de zin om het te doen zijn er wel."

"Het moet nu een zero-errorbeleid worden”, gaat Verschueren verder. “Er is nog altijd een groot verschil bij ons tussen wat we op training tonen en wat we tijdens een match tonen. En dat heeft te maken met het vertrouwen in de ploeg die moet terugkeren. Op een bepaald moment zal dat vertrouwen terug zijn, maar dat moment moet nu wel komen."

Onder niveau
Verschillende spelers halen hun niveau niet bij Anderlecht. "We zien heel duidelijk dat bepaalde spelers onder hun niveau spelen door de slechte resultaten en de situatie. Er zijn enkele spelers die niet brengen wat ze vorig seizoen brachten of minder doeltreffend zijn dan in het begin van dit seizoen. Dat moet veranderen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Verschueren hier gelijk?

(276 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws