'Ronaldo wacht Serie A-gala af in auto en stapt uit als hij een prijs kan ophalen'

'Ronaldo wacht Serie A-gala af in auto en stapt uit als hij een prijs kan ophalen'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 23:52ma 02-12-2019 om 23:52

Cristiano Ronaldo was maandagavond niet aanwezig op het Ballon d'Or-gala omdat hij liever bij de uitreiking van de Serie A-awards wilde zijn. Daar kon de aanvaller van Juventus de MVP-prijs in ontvangst nemen, maar Ronaldo wachtte de hele show af in zijn auto.

In het geval dat Ronaldo niet zou winnen kon de Portugees zich snel uit de voeten maken door in zijn auto te wachten, maar toen bleek dat de ster van Juventus de prijs voor meest waardevoller speler van het afgelopen seizoen zou ontvangen betrad hij de zaal toch. Dat meldt een aanwezige beIN Sports-journalist. Op dat moment was het grootste gedeelte van de show al voorbij en daarmee kwam Ronaldo eigenlijk veel te laat.

De bodyguards van Ronaldo hoopten de entree van de Portugees stilletjes te kunnen laten verlopen door met lichten op de aanwezige camera's te schijnen, maar toch zijn er beelden opgedoken van de Juventus-aanvaller die het theater waar de prijzen werden uitgereikt betrad. Ronaldo werd op de Gouden Bal-verkiezing derde. Lionel Messi won de prijs voor de zesde keer en ging de Portugees, die er vijf heeft, daarmee voorbij. Virgil van Dijk werd tweede.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws