Commotie bij Napoli blijft: ‘Nu stuurt Ancelotti Mertens en co op afzondering’

Commotie bij Napoli blijft: ‘Nu stuurt Ancelotti Mertens en co op afzondering’

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 15:28ma 02-12-2019 om 15:28

Laatste update: maandag 2 december 2019 om 15:35ma 02-12-2019 om 15:35

Het blijft rommelen bij Napoli. Na de uitspattingen van voorzitter Aurelio de Laurentiis grijpt nu ook coach Carlo Ancelotti in. De oefenmeester stuurt Dries Mertens en consorten op verplichte afzondering, dat meldt Het Laatste Nieuws.

De afspraak staat deze keer op papier. Na de nederlaag tegen Bologna stuurt Ancelotti zijn manschappen op verplichte afzondering. Dries Mertens en co zullen intrekken in het hotel naast het oefencomplex. Napoli hoopt zo weer de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Napoli staat al zeventien punten achter leider Inter in de Serie A.

De bom barstte toen voorzitter de Laurentiis zijn spelers verplicht op afzondering stuurde. Dat werd genegeerd door de spelers en de preses deelde fikse boetes uit. Van 25 tot 50 procent van het maandloon van de spelers. Mertens zou netto zo’n 80.000 euro minder hebben verdiend in oktober. Er kwamen overigens ook advocaten aan te pas.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Een goede maatregel van Ancelotti?

(132 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws