Dury over de heropstanding van Zulte Waregem: Hecht ik geen belang aan

Dury over de heropstanding van Zulte Waregem: "Hecht ik geen belang aan"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 15:43zo 01-12-2019 om 15:43

Laatste update: zondag 1 december 2019 om 15:45zo 01-12-2019 om 15:45

Zulte Waregem doet dit seizoen opnieuw volop mee voor Play-Off 1. De voorbije jaren ging het iets minder met de ploeg van Franky Dury, maar na de 1-0 zege van zaterdagavond tegen Eupen staat Zulte Waregem in de top zes. Dury wil echter nog niet denken over Play-Off 1.

Over de zege van Essevee tegen Eupe, vertelde Dury het volgende aan Sporza. "Over de hele wedstrijd gezien kregen we de beste kansen, dus denk ik dat de zege verdiend is. Bij Eupen zagen we heel veel en heel stevige duels. Ik verlies Deschacht met een schouderluxatie, die vanavond terug in de kom getrokken wordt, en Baudry loopt een hersenschudding op. Dat is heel erg en gebeurt ook nog eens allemaal op 5 minuten tijd."

Zulte Waregem doet volop mee voor Play-Off 1 na enkele mindere seizoenen, maar Dury droomt nog niet van Play-Off 1. "Dit jaar hebben we een ploeg die in deze wedstrijden overeind kan blijven en die de organisatie niet verliest wanneer het moeilijk gaat. Vorig jaar moest de tegenstander nog maar naar ons doel kijken en het was goal. Toen slikten we 60 doelpunten in de reguliere competitie, terwijl we nu al 7 clean sheets hebben. Ik hecht eerlijk gezegd geen belang aan die top zes. Daar moet je pas over praten in het slot van de competitie", besloot de trainer van Zulte Waregem.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws