UPDATE: ‘Schouder van Deschacht werd opnieuw op zijn plaats gebracht’

UPDATE: ‘Schouder van Deschacht werd opnieuw op zijn plaats gebracht’

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 07:45zo 01-12-2019 om 07:45

Laatste update: maandag 2 december 2019 om 09:44ma 02-12-2019 om 09:44

Zulte Waregem won zaterdagavond van Eupen (1-0), maar Olivier Deschacht feestte niet mee. Deschacht moest in de eerste helft al gewisseld worden en zou kampen met een schouderontwrichting.

Deschacht moest het veld zelfs op een draagberrie verlaten. In een duel met Eupen-speler Jon Bautista kwam Deschacht slecht neer. Hij is volgens Het Nieuwsblad dan ook enkele weken out.

Opvallend genoeg moest ook zijn vervanger Marvin Baudry na amper een paar minuten al het veld verlaten. Hij liep een hersenschudding op na een duel met opnieuw Bautista. Hij werd op zijn beurt aan de rust vervangen door Marco Bürki.

Francky Dury heeft niet bepaald genoten van de partij. Hij vond dat Eupen te agressief speelde. "Ik denk dat ze dubbel zo veel fouten hebben gemaakt als ons. We wonnen, maar ik ben toch niet helemaal tevreden. Bij momenten had ik de indruk dat mijn jongens onder de grond moesten gestampt worden om een fout mee te krijgen. Als je al twee gekwetsten hebt. Genoeg is genoeg."

Update: Zulte Waregem is met een update gekomen over de blessure van Olivier Deschacht. De verdediger kwam fout neer en werd afgevoerd. ‘De schouder van Olivier Deschacht werd gisterenavond onder verdoving opnieuw op zijn plaats gebracht in het ziekenhuis. Eerstdaags volgt er een scan om na te gaan of er andere structuren zijn geraakt’, klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws