OFFICIEEL: Lokeren stelt Stijn Vreven aan als opvolger van Glen De Boeck

OFFICIEEL: Lokeren stelt Stijn Vreven aan als opvolger van Glen De Boeck

Gepubliceerd: dinsdag 19 november 2019 om 19:53di 19-11-2019 om 19:53

Laatste update: dinsdag 19 november 2019 om 20:05di 19-11-2019 om 20:05

Sporting Lokeren heeft een nieuwe hoofdcoach gevonden. Stijn Vreven wordt de opvolger van Glen De Boeck, die afgelopen zondag ontslagen werd bij de club uit 1B.

Lokeren begon afgelopen weekend aan de tweede periode in 1B met een thuisnederlaag tegen Lommel (0-1). Dat was meteen de laatste wedstrijd voor De Boeck. Eén dag later werd hij op straat gezet. De Waaslanders presteerden heel matig onder De Boeck. In de eerste periode werd Lokeren zesde op acht ploegen. De club staat in het algemene klassement pas op de zevende plaats.

Voorzitter Louis De Vries heeft niet lang gewacht om een nieuwe trainer aan te stellen. Vreven moet de Waaslandse trein weer op de rails krijgen. De 46-jarige coach was in het verleden aan de slag bij onder meer Waasland-Beveren en NAC Breda. Vreven begon aan dit seizoen bij Beerschot, maar moest daar opkrassen vanwege de slechte resultaten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws